Hotel Fire & Ice Düsseldorf/Neuss

Tilbud

Hotel Fire & Ice Düsseldorf/Neuss

kr. 729,60

Nyd herlige wellness-faciliteter og nærhed til Neuss og Düsseldorfs alle attraktioner, når du bor på stilfulde Hotel Fire and Ice.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088472768
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Fire and Ice er smukt beliggende i udkanten af den historiske by Neuss, i Tyskland. Ved siden af hotellet finder du et stort fritidscenter somomfatter en spændende indendørs skibakke. Kun tyve minutters kørsel fra hotellet er den alsidige by Düsseldorf.
I Neuss kan du nyde stilheden uden for den myldrende metropol, men også drage fordel af de gode forbindelser der tager dig til alle seværdigheder. En kort køretur ind til centrum af Neuss tager dig til den statelige kirken Quirinus Münster. Lidt mere end fire kilometer fra hotellet er Museum Insel Hombroich som er en særlig museumpark hvor du kan beundre smukke kunstværker og tankevækkende installationer.
Om morgenen kan du spise en god morgenmad i hotellets morgenmadsrestaurant. Hotellet tilbyder hele fem restauranter der giver dig et bredt udvalg af lækre retter fra alle hjørner af verden, som du kan nyde i atmosfæriske miljøer. For at slappe af efter en begivenhedsrig dag kan du besøge hotellets wellness-område som har en finsk sauna og tyrkisk bad.
De 79 komfortable værelser på Hotel Fire and Ice har tv, radio, telefon, minibar og gratis WiFi. Alle værelser har et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps