Hotel Kolding

Tilbud

Hotel Kolding

kr. 700,00

First Hotel Kolding ligger centralt i Kolding, kun 100 m fra tog og bus station. Hotellet er moderne og byder på en afslappet og personlig service.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194296131
Kategori:

Beskrivelse

Søger du et perfekt hotel i centrum af Kolding? Eller er du på ferie med hele familien i Jylland og søger et sted i nærheden af LEGOLAND med kort afstand til alverdens kulturelle aktiviteter?
Hotel Kolding ligger centralt i Kolding blot 100 meter fra Kolding St. og tæt på en masser kulturelle oplevelser som Koldinghus Slot og Trapholt Museum. Derudover ligger Hotel Kolding blot 35 minutter fra LEGOLAND, som også kan nås på en time med offentlig transport. Det gør hotellet til et ideelt valg for børnefamilier på ferie i Jylland, men også for dig der blot søger en enkelt overnatning i centrum af Kolding.
Hotellet serverer desuden morgenmad, der er inkluderet for alle gæsteri Restaurant Berg.
Hotellet har hele 132 komfortable værelser i forskellige størrelser og prisklasser, der matcher de fleste behov, hvad enten du rejser alene, med din ægtefælle eller med hele familien. Alle værelser er røgfrie og har egne toilet- og badfaciliteter samt gratis WiFi.
Kommer du i bil, har hotellet en aflåst parkeringsgarage under hotellet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps