Hotell Villan

Hotell Villan

kr. 540,58

Hyggelige Hotell Villan er et hotel med personlig atmosfære. Her bor du i et K-mærket træhus fra begyndelsen af det 20. århundrede. Hotellet ligger lige ved siden af vandet. Herfra kan du nå centrale Göteborg på 10 minutter ved færgen Älvsnabben. Derudover finder du Stena Lines Tyskland/Danmark-terminal 600 meter væk.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194338838
Kategori:

Beskrivelse

Denne tekst er skrevet af en svensk person og kan derfor være vanskelig at forstå. 🙂
Hyggelige Hotell Villan er et hotel med personlig atmosfære. Her bor du i et K-mærket træhus fra begyndelsen af det 20. århundrede.
Hotellet ligger på Eriksberg-kajen lige ved vandet. Herfra kan du komme til det centrale Gøteborg på 10 minutter med byfærgen Älvsnabben. Du har også udsigt over Stena Lines terminaler i Tyskland og Danmark. Hvis du vil komme rundt med bus, er den nærmeste busstation (Eriksbergstorget) lidt over 200 meter væk, og sporvognen er 2 km fra hotellet..
Hotell Villan er det perfekte hotellet for dig, der ønsker at være tæt på Gøteborgs brede udbud af attraktioner og kultur, men som også vil bo i et roligt og afslappet sted. Her kan du gå langs den smukke kajpromenade og nyde god morgenmad hver morgen, på anden etage. Udover en dejlig buffet, er her også en slående udsigt over havneindgangen og den glitrende elven. For du der ønsker, er også både frugt, kaffe og te tilgængelig 24 timer i døgnet i lobbyen.
Varm velkomst her!

Copyright 2023 - Pilanto Aps