Phönix Hotel Bergneustadt

Tilbud

Phönix Hotel Bergneustadt

kr. 707,03

Phönix Hotel Bergneustadt er beliggende i den smukke natur i Bergneustadt i Tyskland, hvor du kan nyde af fremragende mad og wellness.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088547640
Kategori:

Beskrivelse

Phönix Hotel Bergneustadt er en alsidig hotel i den charmerende bjerglandsby Bergneustadt, Tyskland. I nærheden af hotellet er den smukke sø Aggertalsperre hvor du kan finde fred på en dejlig sejltur, eller tage en forfriskende dukkert.
I og omkring Bergneustadt vil du finde mange spændende aktiviteter for at fylde din ferie med. I nærliggende Engelskirchen kan du besøge interessante Industrimuseum, og i Wiehl vil du finde spændende huler. Smag den gode tyske øl på bryggeriet Erzquell i Bielstein som ligger kun tyve minutter fra hotellet i bil. I Vogelpark Eckenhagen kan hele familien hygge sig blandt de farverige fugle og tamme aber.
Om morgenen kan du spise en god morgenmad i hotellets restaurant, hvor du også kan nyde en lækker frokost eller middag. Hvis vejret tillader det kan du slappe af på den smukke terrasse og se ud over det naturskønne område. Hotellet har også en swimmingpool, finsk sauna, tyrkisk bad og en skønhedssalon, hvor du kan få behandlinger mod betaling.
Hotellet har 52 værelser som alle har gratis Wifi, tv og badeværelse med bruser og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps